neděle 16. června 2013

Everything In The Air III.


6. den
B1A4 už nikdy nebude stejná... Pomyslel si Jinyoung, když se díval na fotku, kde byli všichni spolu v den jejich debutu. Nemohl uvěřit tomu, že jeho svěřenci, protože on byl leader, se do sebe zamilovali. Co se stane až se to dozví fanoušci a co vedení? Manažer?! Honilo se mu hlavou.

„Chudák, je z toho celý špatný,“ šeptal Sandeul Gongchanovi, se kterým se šel podívat na jejich leadera jestli je v pořádku, protože předešlý den je naštvaně odkráčel a od té doby nevylezl ze svého pokoje. „Bude v pořádku, neboj se,“ uklidnil ho Gongchan. Oba dva si sedli do obýváku na pohovku a Gongchan si pořádně prohlédl Sandeula: „Obdivuju tě,“ prohlásil. „Proč?“ usmál se Sandeul. „Protože si to řekl nahlas, že máš Bara rád, teď už se nebojím ani já. Chceš říct tajemství staré už pár dlouhých měsíců?“ Sandeula tajemství zajímala, a tak samozřejmě souhlasil. Gongchan se k němu naklonil a tichým hlasem odpověděl: „CNU a já jsme taky milenci,“ Sandeul se šokovaně podíval po mladším kamarádovi: „Jako vážně?! A to... to celou dobu tajíte a nikdo to neví?!“ Gongchan se napil džusu a hrdě zatřepal hlavou, že to nikdo neví. „Jinyoung se z toho složí,“ zadržoval Sandeul výbuch smíchu. „Budeme mu to muset oznámit, ale snad to pochopí,“ povzdechl Gongchan. Chvilku na to přišli z venku CNU a Baro. Sandeul a Gongchan jim vysvětlili jejich plán a nakonec se rozhodli, že s tím počkají ještě jeden den.

7. den

Baro zaklepal na Jinyoungovi dveře a potom je pomalu otevřel: „Hyung, si vzhůru? Můžu?“ Jinyoung neodpovídal jen dál ležel ve své posteli a zíral do zdi. Baro se otočil na ostatní, co stáli za ním a zatřepal hlavou, že to neudělá, ale CNU ho dovnitř strčil, aby neprotestoval. Baro se nervózně prohrábl ve vlasech a špitl: „Hyungu?“ přišel blíž k jeho posteli, aby se podíval zda leader nespí a když si všiml, jak má otevřené oči, tak si klekl vedle postele a podíval se do země se slovy: „Vím, že je to těžké, ale prosím, aby si mě a Sandeula akceptoval, prosím!“ Jinyoung si povzdechl a posadil se: „Ano je to těžké, jak teď spolu budeme všichni vycházet? Nemysleli jste i na Gongchana a DongWoo-a?“ Baro mlčky se dál díval do země a čekal až do pokoje vejdou i ostatní. Dveře se otevřeli a vešel Sandeul: „Jinyoung Hyung, prosím!“ vykřikl a klekl si vedle Bara. Jinyoung už ztrácel nervy: „Tak sem zavolejte ostatní chci vědět jejich názor!“ Jakmile do dořekl dovnitř vešli i CNU a Gongchan ruku v ruce. Baro si začal vymýšlet katastrofické scénáře a jak hned skočí po telefonu, aby volal záchranku, protože věděl, že to nemůže dopadnout jinak než tak, že Jinyoung dostane srdeční záchvat. „Chceš znát náš názor? Tak dobrá,“ řekl s letmým úsměvem CNU a Gongchan ho doplnil hned poté, co si klekli vedle Bara a Sandeula taky: „Musíme se ti přiznat, že i my dva jsme milenci a už trochu dýl než tady kluci. A pokud vidíš, nikdo nic nezjistil, takže tě prosíme nejnom za nás, ale i za Bara a Sandeula, akceptuj nás!“ Všichni čtyři se podívali po Jinyoungovi a čekali na jeho reakci.
Tohle je vtip? Sen? Jestli jo chci se probrat! Tohle je šílenost. Všichni jsou do sebe zamilovaní. Co budu dělat?! Přemýšlel Jinyoung a snažil se chytit dech po zjištění téhle pro něj naprosto šílené reality. Ještě tak 5 minut bylo ticho, Jinyoung si to přebíral a kluci se drželi za ruce a čekali na výrok jejich leadera se hlavami skloněnými k zemi, jakoby žádali o slitování nad jejich životy. Po další chvilce se Jinyoung zvedl a už s klidným hlasem řekl: „Je to 4 na jednoho, co s váma mám dělat? Hold teď budu vést místo čtyřech kluků, čtyři holčičky,“ dodal s úsměvem. Gongchan a Sandeul zvedli hlavy a postupně i Baro se CNU. Ani nedoufali v tak dobrý konec. Jinyoung jim podal ruce a potom je všechny objal: „A Leader teď bude takový forever alone,“ zakňučel. Sandeul se rozesmál a šťouchl ho do ramene: „Však pořád tě budeme zahrnovat láskou!“ zažertoval a ostatní mu to odsouhlasili: „Nemysli si, že budeš odstrčený!“ dodal CNU a objal Jinyounga, tak pevně, že hned na to Jinyoung žádal o možnost se nadechnout. Gongchan se usmál: „Ale nemysli si, že nám budeš říkat holčičky!“ .. „Dobrá dobrá, ale panebože, jak se tohle mohlo všechno stát?“ Baro jen pokrčil rameny: „To bude něco ve vzduchu, všecko, co to zapříčinilo,“ .. „Bůh ví,“ špitl Sandeul a šťastně objal Bara kolem ramen.

1 komentář:

  1. Luxusní sladká povídka, moc se ti povedla a máš velmi pěkný styl psaní

    OdpovědětVymazat