úterý 24. září 2013

Láska Přichází Ze Snů IV. část By Hyunii



Celý den Kyuhyun nevylezl z pokoje. Seděl na posteli a četl, hledal cokoli ve snáři, který mu doporučil Siwon. Připadalo mu šílené, co se děje. Věřil, že je to skutečné. Pořád viděl její oči plné strachu, její slzy a v hlavě mu stále zněl její hlas.
„Hyunii...,“ povzdechl a protáhl se unaveně. Moc dlouho seděl v jedné poloze. Bolely ho, jak záda, tak oči. Podíval se na svoji ruku a vybavil se mu opět ten dotek. Zoufale sebou hodil na postel, když v tom se otevřeli dveře a známý hlas ho vytrhl: „Kyu? Pojď k nám, tohle už hraničí s psychickou poruchou,“ poškádlil ho Heechul a opřel se o dveře.
„Hyung, alespoň ty bys mě mohl pochopit,“ přenesl přes rty Kyu, nevěnují mu pohled.
„Ach Kyu, chápu tě. Jsme přece stejná povaha, myslím, že bych se choval stejně,“ řekl rezignovaně Chul a zavřel za sebou dveře. Přesunul se k nejmladšímu a soucitně se usmál.
„Vážně? Tak mi zkus něco poradit,“ posadil se Kyu a zadíval se na něj. Heechul se zamyslel: „Řekla přece svoje jméno, zkus ho zadat na internetu, pokud je to skutečnost, tak ji třeba najdeš. Jestli píše, tak třeba i zveřejňuje svoje příběhy. Má svoji stránku nebo vydala knihu. Určitě o ní něco najdeš,“ Kyu se podivil Heechulově fantazii a musel se začít smát. Něco takového by ho v životě nenapadlo. Heechul po něm vrhl trochu nepřátelský úšklebek a potom si ještě sám pro sebe zabručel: „Třeba píše fanfiction na nás, doufám že na pár KyuMin, abys byl zklamaný, kdybys ji náhodou našel,“ Kyuhyun stihl ještě na mizícího Heechula hodit polštář a jakmile se za ním zaklaply dveře opět začal přemýšlet. To co říkal Heechul vůbec nebylo marné. Za pokus to stojí. Najde ji? Už je tak šílený? Co když se vážně zbláznil a jen hloupě věří jen neskutečně reálnému snu a Heechul si z něj taky jenom střílí? Ne v životě se mu ještě nestalo, že by něco čemu tak odhodlaně věřil nebylo skutečné. Pokud ovšem nepočítá SantaClause, upíry, jednorožce... Dobrá tak aspoň něco z toho čemu věřil byla skutečnost. Najednou si nepřipouštěl žádnou jinou možnost než dát vše do toho, že určitě někdo se jménem Lee Hyunii existuje.
Už se zvedal směrem ke svému počítači, aby zadal do vyhledávače její jméno, ale v tom ho vyrušil rozléhající se LeeTeukův hlas po chodbě, který ohlašoval, že za 5 minut vyráží do SME.
Celou dobu se snažil nezapomenout na to, že se chtěl podívat na internet. Díky tomu se nesoustředil a to, že měli focení ho vlastně ani nezajímalo, takže jak řekl Yesung: „Ať se pak nediví, že se mu ty fotky nebudou líbit,“

Bohužel skončili pozdě večer, a tak se Kyu netěšil na nic jiného než na sprchu a postel. Po celou dobu cítil Siwonův a Heechulův pohled na sobě, ti nejlépe věděli o všem. Na nervy mu šlo věčné laškování mezi Yesungem a Ryewookem a samozřejmě párem EunHae.
Brzo zalehl a snažil se usnout. Jenže nemohl zamhouřit oka. Převaloval se. Po několika chvílích se posadil a mžoural do tmy. Měl pocit, že ho něco nebo někdo sleduje. Že by opět další vtípek Eunhyuka a Donghaeho?

„Je tu někdo?“ zeptal se opatrně. Chvíli se nic nedělo, když tu najednou něco zašramotilo v koutě. Kyu vyskočil a rozsvítil lampičku na nočním stolku. Jakmile se podíval do rohu spadla mu pusa. Nevěřil. Z onoho kouta na něj vyděšeně zírala ona.

Žádné komentáře:

Okomentovat