úterý 19. listopadu 2013

Dva se perou, třetí se směje 1/2

Fandom: Super Junior

Pairing: HeeHae, EunHee, EunHae

Žánr: drama, yaoi 18+

Typ: One Shot (na dvě části)

By Hyunii






Černovlásek seděl v klidu ve svém pokoji a nedokázal se odtrhnout od knihy. Příběh byl až moc zajímavý. Byl tak zabrán do děje, že ani nepostřehl, že se do místnosti proplížila další osoba s ne moc slušnými myšlenkami.
O druhé osobě se černovlásek dozvěděl až, když mu kolem krku přistály dvě teplé ruce a ke krku se mu přitulila blonďatá hlava.
„Hae,“ zašeptal blonďáček a sjel rukou pod Donghaeho košili. Ten vydal ze sebe jen mručivý zvuk a dál mu nevěnoval žádnou pozornost. Eunhyuk se ale nevzdával. Dál si mapoval cestu po jeho hrudi směrem dolů. Akorát se vrátil z focení a potřeboval malé rozptýlení a jeho přítel Hae byl nejlepší možností. Jenže poslední dobou byl Donghae příliš náladový a odtažitý. A jakmile teď Hyuka dloubl loktem do břicha na znamení, aby ho nechal být, tak už to Hyuk nevydržel a vytrhl mu knížku z rukou.
„Máš snad svoje dny?! Co je s tebou?“ pronesl již velice napruženě a zahleděl se mladšímu do očí. Donghae si povzdechl a znechuceně se podíval na Eunhyuka.
„A co ty? Musíš být pořád tak dotěrný?“ oplatil mu Hae stejnou mírou. Eunhyuk se zhluboka nadechl a vydechl. To už ho nemiluje? Co udělal, že se k němu tak chová?
„Nech mě teď být prosím,“ řekl si tak nějak pro sebe, ale byl si jistý, že ho Hyuk slyšel. Vzal si knížku zpět a otočil se zády ke svému.. milenci (?) Dalo se tomu ještě tak říkat? Co vlastně ještě Donghae cítil k Eunhyukovi? Už si nebyl tak jistý svoji láskou.

Eunhyuk jen zklamaně a zároveň naštvaně vypochodoval z pokoje a poslední, co po něm zůstalo bylo prásknutí dveřmi. Namířil si to směrem do obýváku a hodil sebou na pohovku hned vedle podřimujícího Heechula. Ten jakmile ucítil prohnutí sedačky pod sebou otevřel oči a podíval se rozespale na Eunhyuka. Jen lehce mu došlo, co se stalo. O momentálním stavu EunHae vztahu věděl docela dost. Spokojeně se zašklebil a v několika sekundách si vytvořil z Hyukova klína pohodlný polštář. Eunhyuk se na něj podíval a všiml si jeho úsměvu.
„Už zase viď?“ zeptal se Hee. Hyuk si povzdechl a přikývl. Heechul miloval, když se některé páry ve skupině hádali, protože pak vždy přišla řada na něj. On tu byl pro všechny, a tak nějak zároveň všichni pro něho. A poslední dobou bylo vše nějak moc harmonické na jeho vkus.
„Co bych měl udělat, aby si mě zase začal všímat?“ zeptal se zoufale a opřel si hlavu dozadu o opěradlo.
„Nech to být, za chvilku mu začneš chybět,“ pronesl s klidem Hee a natiskl se hlavou víc k jeho břichu a zhluboka se nadechl. Moc se mu líbila čerstvá vůně, která se linula z Eunhyukovi mikiny. Hyuk to zaznamenal a po zádech mu přeběhl malý mrazík. Hee se k němu tiskl a ruce obtočil kolem jeho pasu. Připadal mu neskutečně roztomilý a odhrnul vlasy z jeho tváře, které se mu tam nezbedně vetřely. Chul otevřel oči a střetl se s Hyukovým pohledem. Měl by nebo ne? Co když se to dozví Donghae? Takové myšlenky se honily Hyukovi v hlavě. Než se ale stihnul rozhodnout Heechul vybral sám. Rukou držel Hyuka z zátylek a jemně líbal jeho plné rty, které dlouho se dožadovaly pozornosti. Dlouze se držel jeho rtů a nepřestával. Když se Eunhyuk potřeboval nadechnout, Hee toho využil a vklouzl svým jazykem do jeho úst. Zkoumal každou skulinku a zákoutí. Zatímco jeho ruce šmátrali všude po Hyukově těle.
„Po-počkej, Hyung,“ vydechl, když se Heechul oddálil. Podíval se mu do očí a viděl tu jeho touhu. Nebyl si jist zda to chce, ale s Heechulem se mu to moc líbilo. Nebránil by se tomu jenže Donghae je ve vedlejší místnosti. Ne! Proč by měl litovat? Podíval se znovu na Heechula a už plný odhodlání se zmocnil jeho rtů. Chulovi došlo, že vyhrál a nechal si ukrást ty nejžhavější polibky, které dokázal. Hyuk zajel Chulovi po triko a nahmatal jednu naběhlou bradavku, kterou lehce stiskl. Hee mu zavzdychal do úst. Eunhyuk neváhal a povalil Heechula na pohovku a začal z něj svlékat triko. Starší ho nechal a rukou mu zajel pod kalhoty a pevně uchopil jeho penis. Eunhyuk slastně vzdychl a skousl si ret, tak moc, že mu začala téct krev. Hee si mladšího přitáhl do polibku. Jakmile ucítil tu kovovou chuť, ještě víc ho to vzrušilo. Zbavil blonďáčka trika a pak se přemístil na zem. Přiklekl k Hyukovi a jedním tahem z něho dostal kalhoty i s trenkama. Tomu se to moc nelíbilo, že je momentálně v moci Heechula, chtěl protestovat, ale starší mu to nedovolil. Uchopil Hyukův penis a lehce přejel jazykem po špičce. Z jeho úst vyšel sladký sten a v rukou sevřel pevně Heechulovo triko, které se povalovalo na pohovce. Hee si ho chtěl dokonale připravit. Rukou začal vytvářet kroutivé pohyby nahoru a dolů. Zatímco sledoval Eunhyukovu tvář pomalu vyměnil ruku za své rty. Hyuk zasténal slastí, když ucítil to teplo, které sálalo kolem dokola. Chytl Heechula za vlasy a hnul se proti jeho puse. Hee přemohl dávicí reflex a poté zrychlil tempo.
Mezitím frustrovaný Donghae seděl v pokoji a přemýšlel. Eunhyuka miloval, ale prostě poslední dobou nepociťoval nějakou zvláštní touhu. Odhodil knihu na stůl před sebou. Musí se pořádně vyspat, takhle nic nevymyslí. Zvedl se a zhasl světla. Byl příliš ponořený v myšlenkách na to aby zaregistroval steny, co se linuli z obývacího pokoje, zalehl do postele a docela brzo usnul.

Heechul s Eunhyukem už byli oba nazí a připraveni se posunout dál. Hee se pohodlně uvelebil na gauči a nechal Hyuka se vmísit mezi jeho nohy. Eunhyuk měl poměrně černo před očima a byl příliš vzrušený na to, aby se mu do hlavy dostala byť jen malá pochybnost a lítost toho, co dělá i přesto, že hned vedle je osoba, kterou natolik miluje.
Uchopil svůj naběhlý penis a nasměroval ho na Heechulův otvor. Nejprve jen lehce přejel a po nesouhlasném zamručení Heechula tedy rázně přitlačil a rychle přirazil až po kořen. Hee byl tak úzký. Nic podobného ještě nezažil, ať už měl kolik krásných nocí s Donghaem tohle bylo jiné. Bylo to zakázané. Navíc ten adrenalin, že je někdo načape ho ještě víc nutil pokračovat. Začal se pohybovat nejprve pomalu, ale když mu Heechul rozkázal, že není žádný nevinný plyšáček, ať si ho vezme, jak je mu libo, tak přidal na tempu a pokojem se rozlehlo poměrně hlasité sténání obou dvou. Heechul obmotal ruce kolem Eunhyuka a škádlivě mu vzdychal do ucha.
Netrvalo dlouho a Hyuk se udělal do toho žhavého těla. Heechul si sladce oblízl rty a rychle se rukou začal dopracovávat ke svému vlastnímu vrcholu. Tím, jak na něj Eunhyuk dolehl, když se udělal, mu krásně pomohlo, a tak se vystříkal hned mezi jejich na sobě nalepená těla. Eunhyuk se nad tím jen uchechtl a opatrně se nadzvedl nad Heechulem. Ten se posadil a přitáhl si ještě Hyuka do zpražujícího polibku.

„To nemyslí vážně, že ne?“ pomyslel si Ryeowook, když se zavřel u sebe v pokoji. Šel si jen pro vodu, ale když uviděl tu scénu v obývacím pokoji, tak ho žízeň hned přešla.
„Jak může Eunhyuk podvádět Donghaeho?“


Žádné komentáře:

Okomentovat