pondělí 16. prosince 2013

Láska přichází ze snů.. IX. část By Hyunii



Kyuhyun nasucho polkl. Shindong s Leeteukem se naplno usmáli. Donghae držel Eunhyuka za ruku. Siwon se vyžíval pohledem na nejmladšího a Heechul vydechl úžasem.
„Pojď dál,“ přerušil to ticho Leader a nabídl Hyunii ruku. Když si uvědomila, že na ni promluvil, tak se jen rychle, nesměle poklonila a nechala se vtáhnout dovnitř jejich bytu. Jelikož jich bylo na chodbě moc, tak se pomalu přesunuli do obývacího pokoje. Kyu se nervózně drbal na hlavě a pokukoval do chodby, kdy se Hyunii objeví. Leeteuk se Siwonem ji pomáhali z bundy.
„Tak jen pojď dál, neboj se my tě neukousneme,“ usmál se Siwon a postrčil ji směrem dovnitř. To mezitím stihl Shindong oběhnout všechny pokoje a oznámit tuhle velkou návštěvu, takže postupně se do obýváku nacpali všichni Super Junior.
Hyunii nevěděla zda se jí to jen přeci nezdá. Bylo to jako sen. Ještě ráno toho dne vůbec netušila, že večer bude sedět s její oblíbenou skupinou u nich v bytě v jejich obývacím pokoji. Vůbec nevěděla, jak by se měla chovat, a tak se prostě nechávala Siwonem a Leeteukem po postrkávat, zatímco očima bloudila všude po místnosti a také se snažila vyhledat ten jediný pár očí, po kterém snila.
„Takže tady bydlíme všichni,“ rozhodil rukama Siwon a ukázal na všechny členy, kteří seděli, stáli nebo se váleli po zemi.
„Ahoj! Já jsem Ryeowook!“ vyskočil odnikud a chytl Hyunii za ruku.
„A-Ahoj, já Hyunii,“ vykoktala s úsměvem. V tu chvilku se za Ryeowookovými zády objevil Yesung: „Já jsem Yesung, ale říkej mi Sungie,“ Za to utržil šťouchanec do břicha od Wookieho: „Ať ti říká Oppa! Sungie ti můžu říkat jen já!“ našpulil žárlivě rty. Hyunii se rozesmála: „Neboj se Wookie! Budu mu říkat Oppa,“ Na to se zase zatvářil žárlivě Yesung. Ta podivná atmosféra se najednou rozpustila a vystřídala ji velice uvolněná. Postupně se seznámila se všemi přítomnými. Wow, Yesung, Ryeowook, Shindong, Leeteuk, Siwon, Eunhyuk, Donghae, Sungmin a ještě Heechul s Kyuhyunem.
Kyu se schovával za Heechulovými zády. Ten jen nechápavě zakroutil očima a potom se uklonil a podal vřele ruku Hyunii se slovy: „Postarej se o mě, Hyunii jsem tvůj Oppa Heechul,“ Při těch slovech se trochu začervenala. Tak a poslední a ten na koho celou dobu čekala. Pohledem sjela z Heechulovy tváře na záda nejmladšího. Všichni stáli a čekali jaké to vůbec bude. Skousla si ret a podívala se do země.
„Kyuhyun, je tu hlavně kvůli tobě,“ ozvalo se od Leeteuka. Hyunii vzhlédla a nervózně přešlápla. Kyu se nadechl a s úsměvem otočil. Podal ji ruku: „Ahoj, tak se zase vidíme, oficiálně,“ Nervózně polkla a potom odhodlaně přijala jeho ruku: „Ano, oficiálně,“
Všichni ostatní se jen usmáli, nesouhlasně zakroutili hlavou nebo záporně zabručeli.
„To je teda přivítání, kdo by řekl, že to bude víc vzrušující. Však jsou spojeni takovou záhadou,“ neodpustil si Shindong svoji poznámku. Schytal od Leeteuka pohlavek. Hyunii a Kyuhyun se na sebe stále dívali.
„Asi si chcete promluvit o samotě, že?“ Vtrhl mezi ně Siwon a mrkl na Hyunii. Potom oba chytl za ramena a vyvedl směrem ke Kyuhyunovu pokoji.
„Jen běžte, my počkáme,“
Kyu se jen zoufale podíval za mizejícím Siwonem. Potom se otočil a odkašlal si: „No tak jestli chceš, pojď dál,“ otevřel dveře. Hyunii přikývla a pomalu vešla do jeho pokoje. Kyuhyun ji následoval.

---
„Tak tohle bude ještě zajímavé,“ pousmál se Leeteuk, když ti dva zmizeli v pokoji.
„Mě se líbí, určitě s ní bude zábava,“ nechal se slyšet Ryeowook.
„Tobě se můžu líbit jen já!“ zasyčel Yesung a zatáhl Wookieho k sobě do pokoje.
„Je to jeho vysněná dívka, komu se tohle poštěstí?“ Usmál se Shindong.
„Já si taky někoho vysnil,“ pousmál se perverzně Donghae a pak se jal hledat Eunhyuka, který ráčil zmizet se všemi taškami někam k nim do pokoje.
„A co ty tak koukáš?“ šťouchl Heechula do boku Shindong. Ten po něm vrhl uražený pohled: „Co jako? Jak koukám?“
„To je pravda, takhle jsi se netvářil od doby, co Hangeng odešel,“ zauvažoval Leeteuk a prohlédl si Chula od hlavy až k patě. Siwonovi došlo, že teď narazil na bolestné místo, a tak než stihl Hee protivně odpovědět skočil jim do rozhovoru: „Hyung? Kdy se ti vrátí Kangin? Ten o to přece nesmí přijít!“ Leeteuk se usmál: „Zítra se vrací,“ Potom ho chytl a odvlekl, co nejdál od Heechula. Sungmin chytl Shindonga a zalezli do kuchyně s tím, že připraví večerní občerstvení pro všechny.

---


„Takže můžeme tohle nazvat osudem?“ zeptala se Hyunii, když se vzpamatovala a poznala pokoj, ve kterém se před nedávnem objevila a myslela si, že spí.
„Chceš tomu tak říkat?“ usmál se Kyu a pustil kliku od dveří.
„Promiň před ostatními to bylo takové nepřirozené. Ahoj jsem Hyunii, ráda tě poznávám. Teď už vážně oficiálně,“ natáhla k němu ruku. Kyuhyun se zasmál a stiskl její ruku: „Ahoj Hyunii, jsem Kyuhyun. Taky rád poznávám tu, která mi leze ustavičně do snů,“ Hyunii se nesměle podívala do země. Avšak uvnitř sebe skákala radostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat