neděle 1. prosince 2013

Láska přichází ze snů VI. část By Hyunii




„Vždyť tu nikdo není. Hele Kyu jsi si jistý, že ti nepřeskočilo?“ koukl na něj zkoumavě Heechul. Kyuhyun se ušklíbl a frustrovaně odhodil deku na zem.
„Role se obrátily, chápeš? Teď tu byla ona. Akorát já ji mohl vidět,“ hodil sebou do postele a povzdechl si. Heechul se to snažil nějakým způsobem pobrat: „Dobře, dobře hele teď to stejně nevyřešíme. Být tebou tak jdu spát, třeba se dostaneš za ní a zítra se společně můžeme po ní podívat, co ty na to?“ nabídl se.
„To jako vážně mi chceš pomoci?“ zahleděl se na něj Kyu. Proč ne? Heechul má skvělé nápady a je hodně iniciativní. Určitě nebude problém najít někoho jako je fanynka. Teda alespoň podle toho, jak mluvila o tom, že se jí opět zdá sen o mě. Hee přikývl a rozešel se zpět ke svému pokoji.

„Heechule! Vstávej!“
„Mmmm..,“ zabručel Chul nevrle do polštáře, vůbec se mu nechtělo vstávat. Ale když jím Kyuhyun tak moc třásl, tak se rozhodl poslechnout.
„To je dost, neříkal jsi, že mi pomůžeš?“ usmál se na něj nejmladší a nahodil štěněčí kukuč. Hee se protáhl, promnul si oči a rozpoznal Kyuhyunovu tvář: „Ty jsi docela necita víš o tom?“ zívl, „Moc dobře víš, jak krušnou jsem měl noc,“
„To vím,“ zašklebil se Kyu a snažil se vyhnat tu myšlenku. Zatřásl hlavou, chytl Heechula za paži a začal ho tahat ven.
„Počkej počkej!“ okřikl ho Hee. „Víš vůbec, co a jak dělat?“ Kyu jen zavrtěl hlavou v záporném gestu.
„Tak vidíš, dones mi laskavě tvůj notebook a pak uvidíš, jak se budou věci krásně vyvíjet,“ pronesl významně Hee a upravil si svoje pocuchané vlasy.

---
Siwon a Eunhyuk vybíhali z velké budovy, kde měli zrovna focení. Hyuk dostal chuť na Bubble Tea a přemluvil i Siwona, takže místo toho, aby se bezpečně vrátili společně s ostatními, kteří tam s nimi byli, zpátky domů, tak si vybrali to, že se uprostřed dne rozhodnout producírovat s jen nepatrným maskováním uprostřed města.
„Přísahám jestli nás fanynky zabijí, tak tě pak zabiju taky Hyuku,“ zašeptal Siwon a rozhlížel se kolem dokola, když přebíhali silnici.
„Neboj se, nikdo nás nepozná,“ usmál se Eunhyuk, ale taky ho uvnitř zžíral strach.
„A jak by si mě chtěl zabít, kdybychom už stejně dávno byli po smrti?“ zachechtal se. Siwon se jen ušklíbl a najednou vyskočil štěstím, když spatřil velký nápis na budově 'BubbleLogy'.
Oba dva se rychle protáhli dovnitř a objednali si svoji oblíbenou příchuť.
„Až se divím, že tě ta prodavačka nepoznala,“ koukl se zpět k pokladně Siwon.
„Prosím tě, té je tak padesát. Myslíš, že by mě znala?“ prohodil oč i v sloup Hyuk a usrkl si ze svého kelímku. „Sakra, ta třešeň je prostě skvělá!“ pochválil si vlastní výběr. Won přikývl a uvelebil se ve své židli, upil trochu ze svého, když tu najednou ho zaujal letáček nebo to alespoň jako letáček vypadlo, který byl postavený ve stojánku na jejich stole. Vzal ho do ruky a všiml si, že je na něj docela obsáhlý text. Začetl se a po chvilce se zamračil.
„Co tam je, že se tak tváříš?“ zeptal se zaujatě Eunhyuk a prohlídl si kus zeleného papíru jenž Siwon držel. Ten vzhlédl od textu a podíval se na Hyuka: „Cože?“
„Co to je?“ ukázal na papír.
„Ah.. no povídka. Na nás..,“
„Na nás?“ pozvedl obočí Hyuk.
„No jako na Super Junior, ale přijde mi to trochu jako vyznání formou povídky. Je to pro Kyuhyuna,“ usmál se Siwon.
„Ukaž!“ vrhnul se po něm Eunhyuk a vytrhl mu papír z ruky. Pozorně se začetl a potom se podíval až na konec a přečetl si jméno autora. Jméno mu přišlo něčím povědomé, už ho někdy slyšel, a tak se zamyslel. Won si všiml, jak usilovně přemýšlí: „Co je? Co tě tam tak zaujalo?“ … „To jméno autora,“ ukázal na malým ozdobným písmem napsané jméno. Siwon si to přečetl a hned věděl, o co jde.
„To je to jméno! Té dívky!“ vykřikl překvapeně. Hyuk nejdřív nevěděl o čem mluví, ale hned si vzpomněl na to, že včerejší den zaslechl rozhovor mezi Kyuhyunem a Heechulem o té neznámé, a taky si vzpomněl, že říkali jméno Hyunii.
Oba dva se na sebe podívali.
---
„Našel jsi něco?“ zeptal se Kyu, když vešel do Chulova pokoje s talířem plného jídla. Hee se usmál a obrátil na nejmladšího notebook: „Našel! Ta holčina fakt existuje a píše povídky,“ ukázal někam na obrazovku. Kyu rychle položil talíř na stůl a přisedl vedle Chula. Začetl se a usmál se.
„A tady v té záložce je všechno o ní, dokonce odkaz na její facebookový profil,“ ukázal Heechul nadšeně.
„Jenže my facebook nesmíme mít, tak co mám dělat?“ koukl na něj ztrápeně Kyuhyun.
„Nepředbíhej, stačí, že tu jsou o ní informace. Třeba jsem zjistil, že pracuje v BubbleLogy na Gwanghwamunském náměstí,“
---
„Myslíš, že je to vážně ona?“ prohlédl si opět kus papíru Eunhyuk a pak se podíval na Siwona.
„Proč by neměla?“
„Co já vím, bylo by to hodně velký sci fi, kdyby jo,“ pokrčil rameny Hyuk.
Najednou se otevřeli dveře a dovnitř vešla černovlasá mladá dívka. Oba se za ní otočili. Něčím je oba zaujala, ale dál jí nevěnovali moc pozornosti do doby, než na ni prodavačka, která je obsluhovala zavolala jménem. Oba strnuli a nevěřícně se otočili.
„Hyunii, ještě že jsi tady, můžeš jít rovnou utřít stoly, kde nikdo nesedí,“ dolehlo k nim. Siwon se koukl po Hyukovi, který se nějak vzpamatovával.

Počkali si až se Hyunii dostane blíž k nim. Siwon si ji pak zavolal.
„Ano pane přejete si něco?“ zeptala se vřele. Hyuk se usmál a ukázal na zelený letáček: „To jste napsala vy?“ Hyunii přikývla a mírně se začervenala. Siwon se pousmál. Věděl, že tohle až řeknou Kyuhyunovi, tak se zblázní. Rozhlédl se kolem dokola, jestli se na ně někdo náhodou nekouká a pak se naklonil blíže k Hyunii.
„Víte kdo jsme?“ zeptal se a sundal sluneční brýle, které měl, aby ho nikdo nepoznal. Hyuk spolupracoval a stáhl si roušku z obličeje.
„Choi... Si.. Siwon… Eunhyuk,“ vykoktala překvapeně a ustoupila o krok dozadu. Oba si hned nasadili maskování zpět.
„Takže ty jsi ta holka, co leze Kyuhyunovi do snů,“ pronesl vesele Eunhyuk. 

Žádné komentáře:

Okomentovat