čtvrtek 5. prosince 2013

Láska přichází ze snů... VIII. část By Hyunii




(Jen tak ještě předtím bych chtěla říct, že kvůli vám vážně podstupuji velká muka. Jen proto abych se dostala na počítač a mohla napsat další díl. Nějak jsem se do toho ponořila. Takže doufám, že se vám to alespoň líbí^^ Komentujte, hodnoťte! Jen ať vím, že sem pořád někdo chodí a čte! :))) 


Kyu s Heechulem vyběhli ven před dům zrovna ve chvíli, kdy se vracelo několik členů skupiny domů z focení.
„Ahoj! Kam jdete?“ zastavil je Leeteuk, který se nějakým zázračným způsobem konečně vyhrabal z auta. Heechul vytáhl klíčky od auta a usmál se: „Jedeme na Bubble Tea, proč?“
„Co mají všichni s tím odporným čajem?“ povzdychl Donghae a dodal: „Hyuk se Siwonem šli na to taky a mě nechali jet samotnýho s těmahle pitomcema,“ ukázal na Yesunga s Ryeowookem, kteří se po sobě stále váleli napasovaní v autě. Heechul se rozesmál, ale jeho smích přerušil Kyu: „Vy jste byli na tom focení v Trexu na Gwanhwamun?“ Leeteuk přikývl.
„A Eunhyuk se Siwonem šli na Bubble Tea?“
„Jo, proč?“ kouknul po něm Hae zkoumavě. Heechul se podíval na Kyuhyuna a nadzdvihl obočí, když si začal prohledávat kapsy. Kyu vytáhl mobil a vytočil známé číslo.

---

„Počkej, někdo mi volá,“ zastavil Siwon Hyuka, když se chtěl jít podívat do dalšího obchodu s oblečením.
„Hele, teď si ho vychutnáme,“ pousmál se Siwon a ukázal Eunhyukovi mobil, na kterém svítilo Kyuhyunovo jméno. Stiskl příjem a dal hovor na hlasitý odposlech.
„Ano?“
„Hey Hyung, kde jste?“ ozval se Kyuhyunův naléhavý hlas.
„Právě někde mezi Gucci a Vuittonem, pročpak?“ pokoušel se zadržet smích Siwon, když ho Hyuk šťouchl do ramena.
„Donghae říkal, že jste šli na Bubble Tea,“
„To je pravda, byli jsme na náměstí hned naproti Trexu,“ potvrdil Won jeho výrok.
„A nepotkali jste tam někoho?“ zeptal se netrpělivě Kyu. Eunhyuk potlačil výbuch smíchu a Siwon si přitiskl ruku na pusu, aby se přinutil nesmát: „Koho bychom měli potkat?“ zeptal se po chvilce.
„Nech toho Hyung, vím že se smějete, myslíš že nepoznám ten přidušený smích Eunhyuka?“ řekl docela napruženě Kyu.
„Jak to o mě mluvíš?!“ křikl uraženě Eunhyuk na mobil.
„Promiň Hyung! To máte hlasitý odposlech? To je jedno, takže hádám, že jste někoho potkali, že?“
„Ano potkali a nejenom to, dokonce jsme s ní i mluvili a ve čtyři ji vyzvedáváme,“ pronesl váženě Siwon a čekal s úsměvem na jeho reakci. Kyu se zarazil a podíval se po Heechulovi, který čekal opřený o auto.
„Co je? Potkali ji?“ zeptal se se zájmem. Kyu polk a přikývl. Mezitím se z telefonu ozval hlasitý výbuch smíchu a pak jen nějaké nesrozumitelné zvuky. Nakonec uslyšel jen krátké: „Takže ti ji přivezeme, Kyu!“
„Tak co se stalo?“ pošťouchl ho nedočkavý Hee. Za ním stáli pořád Donghae s Leeteukem a snažili se vyhnat YeWook z auta.
„Ona přijede s nimi,“ vydechl Kyu.

---

Hodiny ubíhali chvíli pomalu a chvíli rychle. Třetí byla pomalu pryč a Hyunii se po dlouhé době opět podívala na hodinky. Vytřeštila oči, když zjistila, že zbývá jen 10 minut do čtvrté. Předala rychle práci kolegyni a odběhla se převléknout do šaten. Nervózní a rozklepaná se vydala na ulici před BubbleLogy a opět se podívala na hodinky.
„Za minutu čtyři, paráda, takže teď se ukáže jestli se mi to jen zdálo, a nebo se tu ukážou členové mojí nejoblíbenější skupiny,“ řekla si tak pro sebe a rozhlédla se kolem dokola. Nikde neviděla nic podezřelého. Normální odpolední shon. Lidí bylo na ulici dost a auta jezdila, troubila a sem tam se ozval křik dítěte nebo smích školaček. Po nějakých celebritách ani vidu ani slechu.
„Asi se mi to jen zdálo,“ usmála se sama pro sebe, když se po chvíli podívala na hodinky a zjistila, že je čtvrt na pět. Přehodila si tašku přes rameno a otočila se k odchodu, když tu najednou uslyšela zvolání jejího jména.
„Lee Hyunii! Počkej!“ volal přes ulici Siwon a pak se společně s další osobou vrhli přes přechod. Přiběhli až k překvapené Hyunii a udýchaně pozdravili.
„Promiň že jdeme pozdě, nemohl jsem Eunhyuka vytáhnout z obchodu,“ omluvil se Won a hodil naštvaně po Hyukovi pohled, který svíral v ruce dvě tašky plné nových věcí.
„Nemohl jsem se rozhodnout jakou mikinu mám koupit Haemu, no,“ zdvihl ruce v obranném gestu.
„To je v pořádku,“ usmála se Hyunii a v duchu se zaradovala, že se jí to přece jen nezdálo.
„Takže prosím, tudy,“ ukázal Siwon směrem k autu, které zrovna přijelo kousek od nich. To by nebyl Siwon, kdyby už dopředu neobjednal odvoz. Eunhyuk hodil veškeré tašky do kufru auta a pak nasedl na místo spolujezdce. Won se posadil dozadu s Hyunii a už jeli směrem domů k ostatním.

---

Kyuhyun nervózně pochodoval po obývacím pokoji a sledoval hodiny, které vyseli nad televizí. Pohledem na něj se bavil Heechul rozvalený na pohovce. Donghae seděl s Leeteukem a Shindongem v kuchyni a ostatní byli zalezlí ve svých pokojích.
„V kolik, že ji to mají vyzvednout?“ přerušil to trapné ticho, které doplňovalo jen Kyuhyunovo dupání po podlaze.
„Ve čtyři,“ vyklouzlo z nejmladšího a opět nastalo ticho. Hee sjel pohledem na hodiny, které ukazovali něco málo po půl páté. Každou chvíli by měli dorazit, cesta k nim domů trvá plus mínus pětadvacet minut.
Heechul se zvedl, chytl Kyuhyuna za ramena a posadil ho na sedačku: „Přestaň, nervuješ mě tím,“ poté se rozešel k oknu, aby se podíval zda už nejsou tu. Jeho oči se rozšířili, když si všiml odbíhajícího Eunhyuka směrem ke dveřím.
„Teď se psychicky připrav,“ houkl na Kyuhyuna. Ten stihl jen rychlý a nechápavý pohled směrem k oknu, když tu se ozvaly klíče v zámku. Oba dva vystřelili směrem na chodbu a o jen několik málo setin vteřiny i všichni, co seděli v kuchyni. Dveře se otevřeli, docela pomalu, všichni se těšili až uvidí Kyuhyunovu dívku ze sna. Kyu zapomněl na poslední chvíli dýchat, když tu najednou stál mezi dveřmi jen Eunhyuk ověšený taškami.
„Co to?“ vydechli všichni zklamaně, jediný Donghae se vrhl ke svému příteli, aby mu pomohl.
„Děkuju zlato,“ lípnul mu Hyuk pusu na tvář.
„Kde je Siwon? A ta údajná návštěva?“ zeptal se zklamaně Leeteuk. Heechul by přísahal, že Siwona zabije, když tu najednou se ozvalo za Hyukovými zády: „Představuji vám Lee Hyunii,“ Eunhyuk ustoupil a ve dveřích stála Hyunii a za ní usmívající se Siwon. Rychle přelétla pohledem po všech přítomných a nakonec se střetla s pohledem Kyuhyuna. 

Žádné komentáře:

Okomentovat