pátek 14. února 2014

(Ne)povedený Valentýn By MeeKyong


Fandom: DBSK
Žánr: Děěěsně Zaláskované ^^
Pár: YunJae, MinFood
Autor: MeeKyong

A protože je Hyunii mrtě zaměstnána novým free fansubem, tak One Shot na téma Valentýn zfoukla během tejdne sestřička! Upřímně jsem z toho úplně umřela!! Je to boží, boží a možná ještě trošku boží?! :D Miluju pár YunJae a ještě víc pár MinFood :DDD No... Jak to šetrně říct...? Nic dlabu na to... UŽIJTE SI TO LÁSKY NAŠE!! :33


Už neslušně dlouhou dobu pozoruje svého milence jak spí, když v tom najednou se osoba tak nějak zamrví. Je vzhůru. Yunho se natáhne a věnuje Jaemu jeden ze svých nejsladších polibků.
''Dobré ránko Růženko,'' promluví na něho Yunho tichým hláskem.
''Mhh,'' vydá ze sebe Jae a usměje se. Miluje, když ho takhle jeho láska vítá do nového dne.
Převalí se na bok a otevře oči. Uvidí před sebou usměvavého Yunha, jak si podepírá hlavu rukou. 
''Kolik je hodin?'' zajímá se Jae. Yunho se přetočí čelem k nočnímu stolku a podívá se na hodinky.
''Půl desátý,'' odpoví, když se znovu přetočí k Jaemu.
''A ty mě pozoruješ od jaký doby?'' usměje se Jae. Ví o tom, že vždy když ráno nikam nespěchají, Yunho se vzbudí dřív než Jae a pozoruje ho dokud se sám neprobere. Už dávno si na to zvykl.
''Asi od devíti?'' odpoví mu otázkou.
''Asi by jsme už měli vstávat že jo?'' zeptá se trochu otráveně Jae. Yunho jen soucitně zakývá hlavou a vstane z postele. Jae se ještě jednou protáhne a pak vstane také. Po noci s Yunhem má na sobě jen tepláky. Stoupne si před zrcadlo, aby se na sebe mohl podívat. Začne si prohlížet horní část svého těla.
''Lepšíš se Yunho,'' zasměje se Jae, když zjistí, že na svém těle už nemá takové množství červených, trochu nafialovělých flíčků. Yunho prostě miluje mu dělat cucfleky. Párkrát to ale trochu přehnal až to vypadalo, že Jaeho někde zbili. 
Yunho se na něho otočí a tričko, které si chtěl právě obléct hodí znovu na postel. 
Přijde ke svému příteli a zezadu ho obejme. Položí mu hlavu na rameno a podívá se na Jaeho odraz v zrcadle. Nejdříve si prohlíží jeho tělo, až potom se jejich pohledy v odraze střetnou.
''Jsi nádherný,'' vydechne Yunho, zavře oči a začne Jaeho rameno a krk zasypávat polibky.
Jae zakloní hlavu a přivře oči. Vychutnává si každý dotyk, každý polibek, který mu jeho láska dopřeje. Yunho se přesune k Jaeho uchu a jemně jej skousne. Pousměje se nad jeho zasténáním, které mu vyšlo z úst a vrátí se zpět ke krku. Chvíli přemýšlí, že by mu udělal další cucflek, ale po chvíli si to rozmyslí. Jae k němu otočí svůj obličej a přitiskne se svými rty na ty jeho. Bez jakéhokoliv zaváhání nechá Yunha svým jazykem prozkoumat jeho ústa.
Když se od sebe odtáhnou, aby nabrali potřebný kyslík, Yunho pustí Jaeho ze svého objetí a jde zpět k posteli, kde před chvílí zanechal své tričko. Konečně si ho oblékne a dojde do koupelny, aby se učesal. Tam už ale stojí oblečený Jae a opět zabírá celý prostor před zrcadlem. Yunho si jen s úsměvem povzdychne a přejde k zrcadlu, co mají v pokoji.
Učeše se a posadí se na postel. Nakloní se tak, aby měl skvělý výhled na svého miláčka. Když si ho Jae všimne, ihned nechá úprav svého účesu a přejde k Yunhovi. Postaví se před něho a natáhne ruku. 
''Jdeme?'' usměje se.
Yunho jen přikývne a hned Jaeho chytí za ruku. Postaví se a proplete jeho prsty s těmi svými.
Dojdou do kuchyně, kde už u stolu sedí Yoochun s Junsuem.
''Dobrý ráno. Eh.. Nebo spíš dopoledne?'' usměje se Chun. Jae mu úsměv oplatí a pak se podívá na Yunha.
''Sednout,'' přikáže Jae a pustí Yunhovu ruku. Yunho se bez jakýkoliv protestů posadí na židli a nechá se Jaem přisunout blíž ke stolu. 

Jaejoong se mezitím přemístí ke kuchyňské lince a pustí se do přípravy snídaně pro něho a Yunha, jelikož jak viděl, Chun se Suem už snídali.
''Changmin ještě spí?'' zeptá se kluků Yunho.
''Už je dávno vzhůru,'' zakroutí hlavou Yoochun.
''A co teda dělá?'' 
''Má rande s koblihou,'' Yoochun se podrbe na hlavě a zamyslí se, kde nastal ten zásadní zlom a Changmin začal flirtovat s jídlem.
''Jo, mě říkal něco ve smyslu, že musí tý koblize vysvětlit to včerejší nedorozumění se zmrzlinou,'' pokroutí nad tím hlavou Su.
''Achjo, Changmin a ty jeho komplikované vztahy,'' usměje se Jae, když postaví před Yunha namazaný chleba a kávu. Vrátí se zpět do kuchyně a vezme i svou snídani. 
Posadí se vedle Yunha a přisune k němu svojí židli tak blízko, až to vypadá, jakoby seděli jen na jedné.
''Díky zlato,'' řekne Yunho a vlepí JaeJoongovi pusu na tvář.
''Já si stejně myslím, že se vám Changmin chtěl jenom vyhnout,'' pokračuje v debatě Yoochun.
''Proč?'' Nechápe Yunho.
''No kluci, řekněme to tak, že Changmin má chudák pokoj hned vedle vás.. No a včera v noci to znělo tak, jako by se u vás v pokoji vraždilo. Já mám sice pokoj od vás docela daleko, ale i tak mi chvíli dalo, než jsem usnul,'' usoudí Su.
Yunho s Jaem se na sebe podívají. Když oběma v hlavě prolítnou vzpomínky na včerejší noc, podívají se na kluky a usmějí se na ně takovým tím stylem , jako že oni nic a pustí se do jídla.

''Tak, co budete dneska dělat?'' zeptá se Yoochun, zatímco sklízel ze stolu prázdné talíře.
''Budem relaxovat, ne?'' zašklebí se Yunho a jednou rukou obejme Jaeho kolem ramen.
''Dneska?'' udiví se Junsu.
''A co jinýho by jsme měli dělat? Když máme ten Special free day,'' nakloní hlavu na stranu JaeJoong.
''A víš, proč je to Spe-spe-šl fre dej?'' použije Junsu svou slavnou 'Angričtinu'.
''On myslí Special Free Day,'' objasnil Yoochun. JaeJoong i s Yunhem jen nechápavě pokrčí rameny.
''Je čtrnáctýho února,'' snaží se Junsu. Bohužel marně. Ti dva pořád jen sedí a nechápavě na něho koukají.
''No tak.. Čtrnáctý únor! Cvak?'' luskne jim prsty před očima už skoro zoufalý Su. Yunho pořád nechápe a pomalu už začíná mít podezření, jak je na tom Junsu po psychické stránce.
''VALENTÝN! SVÁTEK ZAMILOVANÝCH, VY TUPCI!!'' křikne na na Junsu tak hlasitě, až všichni přítomní, včetně Yoochuna, nadskočí ze židlí.
''Cože? Valentýn?'' zeptá se Yunho s domněnkou, že se Su spletl. Jae se směje, ale hned jak se podívá na Chuna, zamrazí ho. Šťouchne do Yunha na znamení, že se Junsu nejspíš pro jednou nespletl.
''Nojo, Valentýn!'' řekne Yunho s vážným výrazem, když se přestane smát. Junsu vyčerpaně bouchne hlavou o stůl ve chvíli, kdy se z pokoje vyřítí překvapený Changmin.
''Co se stalo?'' vykulí na kluky oči.
''Eh? Nic,'' zasměje se Yoochun a poklepe na Suovo rameno jako žádost o to, aby zvedl hlavu a potvrdil, že se nic neděje.
''Oh, a-ahoj Yunho a J-Jae,'' vykoktá ze sebe Min, když se střetně s pohledy oslovených, zatímco mu v hlavě běhají vzpomínky na zvuky, hlasy a vzd- é.. trochu jiný zvuky, které se v noci ozývali z jejich pokoje.
''Děje se něco Mine?'' zeptá se starostlivě Jae.
''He? Ne, já jen že jste mě vyrušili zrovna ve chvíli, kdy už mi ta kobliha začínala věřit a- eh.. tak když se nic neděje, já zase půjdu,'' usměje se Min jako neviňátko a hned na to opět zmizí ve svém pokoji, jakoby odtamtud nikdy nevyšel. Všichni zbylí přítomní si vzájemně vymění pár nechápavých pohledů, ale nakonec jen pokrčí rameny. Co vůbec řeší? Vždyť je to Shim Changmin, jedna z největších záhad přírody.
''No, tak zpátky k tématu. Kdo se mezi vámi postará o Valentýna?'' začne vyzvídat Junsu.
''Su, teď jsme se dozvěděli, že je nějakej Valentýn. Jak máme sakra vědět, kdo se o něj postará?'' vyčte mu Yunho.
''Tak jinak.. Kdo je ve vašem vztahu muž a kdo žena?'' zkusí Su, ale rozhodně nečeká, že ho oba dva spraží tak vražedným pohledem.
''Co je?'' diví se Junsu.
''My jsme muži! Nechceme být viděni jako ženy! Už si to prosím zapamatujte,'' objasní mu Yunho a Jae jen souhlasně přikývne.
''Dobře, dobře. Chápu vás. Ale vy víte jak to myslím. Prostě, kdo je u vás ten dominantnější?'' zkusí to znovu Junsu.
''No-'' … ''Yunnie,'' skočí Yunhovi do řeči Jae.
''Yunnie?!'' vytřeští oči Yoochun s Junsuem, Takové oslovení jejich leadera ještě neslyšeli.
''Jo, Yunnie. Nelíbí?'' usměje se Jae a položí hlavu na Yunhovo rameno.
''To je jedno.. Takže, Yunho, hodně štěstí!'' usmějí se Su a Chun najednou a pak spolu odcapkají za Changminem.
''Tak je to asi na tobě, Yunho,'' usměje se Jae na svého milence a vjede mu prsty do vlasů.
''Ale Jae, já nevím co se dělá na Valentýna. Nikdy jsem ho neslavil, nechci tě zklamat,'' kníkne Yunho.
''Určitě něco vymyslíš. Já si jdu lehnout. V noci jsem toho moc nenaspal, díky někomu. Až bude čas, přijď mě vzbudit,'' řekne Jae a na okamžik si přivlastní Yunhovi sladké rty. Dlouho to ale netrvá, proto se Jae zvedne a zamíří si to do jejich společné ložnice.
Yunho se krátkou chvíli dívá jeho směrem, pak ale stočí pohled k notebooku, ke kterému vzápětí zamíří.
''Hm.. Takže, Co dělat na Valentýna,'' říká si nahlas, zatímco rychle ťuká do klávesnice.
''Ha! Tady to je!'' vítězoslavně se usměje a klikne myší na hledaný odkaz.
''Za prvé, uvařte pro svou lásku večeři,'' přečte nahlas, ''to by nemuselo být nic složitého,'' vezme papír a začne na něj psát chybějící ingredience, které je potřeba koupit, aby mohl uvařit něco, co má Jae rád.
''Za druhé, společně si pustit film. To je jednoduché,'' usměje se a zamyslí, jaký film by mohl vybrat.
''A za třetí, vypusťte spolu lampióny přání,'' kývne hlavou, zvedne se ze židle a přejde do předsíně, kde si z věšáku vezme kabát. Nazuje si boty, vezme klíče a vyjde ven do toho mrazivého počasí. 
Ve chvíli, kdy se za Yunhem zavřou dveře, jiné se otevřou. Jsou to dveře od Changminova pokoje, ze kterého hned vyjde Junsu, následován Yoochunem a nakonec jako poslední pokoj opustí i samotný Changmin. Všichni tři jdou hned k notebooku.
''Jsem zvědavej, jak jim to dopadne,'' zamyslí se Su.
''Hele kluci, myslím, že by jsme těm dvěma nechat prázdnej barák, co ?'' navrhne Chun.
''Jo, asi jo. Půjdeme ke klukům ze Suju, ne? Prý pořádaj párty Svobodní na Valentýna, mohla by to být sranda,'' řekne Su, když se odkloní od obrazovky.
''To by jsme mohli. Stejně musím Hyukovi vrátit jednu knížku,'' odsouhlasí Min.
''No, myslím, že zrovna Hyuk na tý párty nebude,'' zarazí se Su.
''Proč?''
''Za prý, Hyuk není svobodný, a za druhý, předevčírem odjel s Haem na Mokpo,'' obeznámí ho Junsu.
''Aha.. No tak mu jí vrátím jindy. Jdeme?'' zaklapne notebook a společně s kluky se jde obléknout. 
Za chvíli už není v domě nikdo jiný, než Jae.

Po více než hodině, se dveře od domu znovu otevřou a dovnitř vkročí Yunho, který má v jedné ruce tašku s nákupem, v druhé ruce má lampióny a v podpaždí drží vypůjčený film.
Nohou zabouchne dveře a zuje si boty. Odcupitá do kuchyně, kde na stůl odloží všechny věci. Vrátí se zpět do předsíně, aby si mohl sundat a následně pověsit svůj kabát.
Přejde zpět ke stolu a začne z tašky vyndávat věci na vaření, do kterého se ihned pustí.

O hodinu později..

''Jae, už můžeš vstát,'' šeptá tiše Yunho JaeJoongovi do ouška a poté ho znovu políbí na rty.
JaeJoong se na znamení, že je vzhůru, pohne rty proti těm Yunhovým. Yunho se od něho odtáhne a pohladí ho po vlasech. Jae přivře oči a po chvíli vstane.
''Až se převlíkneš, přijď do jídelny,'' mrkne na něj Yunho a opustí pokoj. Jae se zasměje a přejde ke skříni, ze které vytáhne své nejoblíbenější oblečení.
Mezitím se Yunho posadí k jídelnímu stolu a nervózně sevře pěsti. Má strach, že něco udělal špatně a nakonec to všechno dopadne katastrofálně.
Z jeho rozmýšlení ho vytrhne Jaeho hlas, oznamující svou přítomnost. Jae se posadí naproti Yunhovi a usměje se na něho.
''Dobrou chuť Yunnie,'' popřeje Jae a pustí se do jídla.
''Dobrou,'' oplatí nervózně Yunho a sleduje Jaeho reakci, když si dal do úst první sousto.
Jae chvíli přemýšlí, jestli ta přílišná hořkost je tam naschvál, nebo ne. Odkrojí kus masa a strčí si ho do pusy. Slané. Moc slané. Jaemu se v té chvíli zkřiví tvář.
Yunho je vyděšený, proto také ochutná.
Fuj! Sakra.. 
''Jae.. Nejez to,'' řekne soucitně Yunho a vezme Jaeho i svůj talíř, který hned odnese do kuchyně.
''Ale, Yunho.. To je dobrý, já to sním,'' snaží se Jae.
''Ne radši ne.. Mohlo by ti být špatně..'' zamračí se Yunho, chytne Jaeho za ruku a vytáhne ho ze židle. Dotáhne ho do obýváku, kde ho posadí na gauč, dá DVD do přehrávače, sedne si vedle JaeJoonga a přehodí přes ně oba deku.

Za půl hodiny..

''Tebe to nebaví, že?'' podívá se na Jaeho, který se tak nějak divně mračí.
''Eh.. Upřímně?'' usměje se Jae a podívá se na Yunha.
''Promiň.. Říkal jsem si, že historický film asi nebyla ta správná volba,'' promluví Yunho a vstane z gauče. Vypne televizi a přejde zpět k Jaemu. 
''Tak poslední program večera,'' mrkne na Jaeho a chytí ho za ruku. Přejdou společně do předsíně a tam si oblíknou kabáty. Yunho vezme potřebnou tašku a vytáhne Jaeho ven z domu.
''Tak Jae, sem na ten lampión napiš svoje přání,'' podá mu fix a sám si jeden vezme.
''Hotovo,'' Jae nakoukne Yunhovi zvědavě přes rameno, aby mohl vidět, jaké přání tam píše.
''Já o tobě vím,'' vybafne na něj Yunho. Vytáhne z kapsy zapalovač a začne narovnávat JaeJoongův lampión, přičemž se nenápadně snaží přečíst to, co tam napsal Jae.
''Nečti to!'' vyjede po něm Jae a zakryje mu oči. 
''Dobře, nečtu to,'' zasměje se.
Jae mu odkryje oči a pomůže mu s lampionem. Yunho ho zapálí a po chvíli se už vznáší vysoko na nebi. 
''Teď ten tvůj,'' zaculí se Jae a podá Yunhův lampion.
Za chvilku se i on vznáší vysoko mezi oblaky. Jae obmotá své ruce kolem Yunhovi ruky a přitulí se k němu.
''Promiň za tu večeři a ten film,'' omluví se mu Yunho.
''Nech toho, já jsem spokojený,'' zavře oči Jae.
''Ale mohlo to dopadnout o dost líp,'' kníkne Yunho.
''Byl jsi se mnou, to je hlavní,'' podívá se na Yunha a obtočí své ruce kolem jeho krku.
''Ale-,'' Jae ho nenechá vznést další námitku, a uvězní jeho rty ve sladkém polibku. Z nevinného polibku se hned stane vášnivý francouzský. Yunho si k sobě přitiskne JaeJoonga co nejvíce to jde a přitom ho hladí po zádech.
''Miluji tě Yunnie,'' promluví Jae, když se od sebe odtáhnou.
''Ne tak, jako já tebe,'' odpoví Yunho a znovu přitiskne své rty na jeho, ale jen na chvilku.
''Víš jak tenhle Valentýn můžeš ještě vylepšit?'' poškádlí ho Jae.
''No to netuším,'' zasměje se Yunho a nechá se Jaem dovést zpět do domu až do jejich ložnice, kde jej ihned svalí do postele.
''Takhle..''

2 komentáře:

  1. Hmmm...to bylo tak krásné.
    Mam ráda hodně párů, ale YunJae jako jediný pár miluju nade vše.
    Takže každá povídka na tenhle pár mě hodně potěší, stejně jako tahle.
    Děkuju...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MeeKyong: Moc děkuje! Aspoň prý ví, že má psát dál!

      Vymazat