středa 16. července 2014

Prolog: softness of wolf claws


A je to tu zase... Hyunii se zase vrhá tam kam nemá... ach jo. Ale to by život nebyl žádný vzrůšo, že? Takže! 


Po velkém projektu na EXO Páry přichází nová kapitolovka. Do pondělí jste měli možnost určit, které páry v povídce budou a vyšlo to docela slušně. Na můj vkus! Cílem bylo vybrat ne moc normální páry. I když některé se párují běžně. JSEM v každém případě spokojená a vaším přáním vyhovím! 

Povídka nese koncept MAMA a WOLF. Nutně jsem potřebovala skloubit tyto dvě věci dohromady a myslím, že se to i povedlo. 

Děj se odehrává ve světě Carme. // Hyunii to chtěla udělat zajímavější, tak místo Planety Země vybrala jeden z Měsíců Jupitera, i když je to vlastně úplně identické se Zemí// .... ehm. V tomto světě žije spousty zajímavých tvorů a bytostí, které si člověk jen těžko dokáže představit, ovšem ví o nich a nebojí se jich. Vlci a lidé spolu žijí v harmonii. A ne... nejsou to vlkodlaci, jak si někteří myslí, protože Vlci na rozdíl od vlkodlaků jsou inteligentní a velice uznávaní tvorové. Berou na sebe podobu lidí a snaží se od nich neodlišovat. Alespoň od pohledu. Avšak svoji zvířecí povahu a schopnosti neskryjí, i kdyby chtěli. 





HISTORIE CARME


Před dávnou dobou na Carme vládl chaos a smrt. Bytosti v tomto světě proti sobě bojovaly o nadvládu nad všemi dvanácti měsíci. Vlčí klany nelítostně zabíjely vše, co jim přišlo do cesty. Spousty nadějných mladých Vlků přišlo o život v nesmyslných bojích o trůn. Lidská rasa se v té době stala kořistí pro všechny mocnější druhy života. Válka zde setrvávala po dobu několika stovek let až do období Jova, které se datuje do doby před sedmi sty lety. V té době se sešli vůdci všech 12 klanů a rozhodlo se o ukončení sporů. Byly spojeny orby všech živlů a vznikly čtyři Rodiny, do kterých se spravedlivě rozdělily klany podle schopností svých Vlků.

Rodina Pasiphae, jejíž živel je vzduch se skládá z klanů Sinope a Cyllene.

Rodina Ananke, které náleží oheň, sestává ze sesterských klanů Thyone a Ananke, po kterém byla Rodina pojmenována.

Do Rodiny Himalia patří klany Leda a Elara, které se zrodily z mateřského klanu Himalia. Jejich živel je voda.

A klany, které patří do Rodiny Carme jsou jedni z nejmoudřejších. Zde jsou Vlci spojeni se zemí, a proto do této rodiny patří nejvíce klanů. Klan Arche, Aitne, Kalyke, nejváženější klan Isonoe a klan, který i přes smír je často problémový, Kale.


Byla nastolena vláda 12 Vůdců a Carme byl předán do rukou lidí, tak aby žádný z klanů nemohl ovládnout celý svět. Až doposud byl zachován smír a Carme pod rukama lidí a Vlků rozkvétá. 


---

---

Páry jež byly vybrány jsou: 

XiuHan [Xiumin / Luhan]

KrAy [Kris / Lay]

ChanSoo [Chanyeol / D.O]

SeKai [Sehun / Kai]

BaekTao [Baekhyun / Tao]

SuChen [Suho / Chen] - tento pár byl jediný, který vznikl mimo anketu, protože si prostě na sebe hoši zbyli^^ 


Každý druhý den přidám jeden video teaser na některý z párů. Což znamená šest teaserů!! Doufám, že vás trošku nabudím a budete si tuto povídku chtít přečíst. Hodně jsem do tohohle věnovala a těším se, až vše bude připravené k vyjití prvního dílu. Jen bych chtěla upozornit, že se bude jednat o (teoreticky) různé příběhy, které budou součástí jednoho velkého. Jo... je na co se těšit. Teaser pro hlavní děj bude vydán jako poslední. No.. takže snad jsem vás trochu nakopla a doufá, že se těšíte ^^ Děkuju MeeKyong za velkou pomoc při spolupráci.

1 komentář:

  1. Miluju vlky. A vypadá to opravdu hodně zajímavě. Moc se na celou povídku těšim.

    OdpovědětVymazat